Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Mihai: ”Sper să jucăm cât mai bine în meciul cu Sibiu!”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu

Costin Marinescu, Lucian Călinescu
26.10.2013

Ciprian Mihai consideră CSU Atlassib Sibiu, adversarul din partida de astăzi, o echipă redutabilă capabilă să joace bine în orice sală.

Jucătorul Concordiei Chiajna speră însă într-un joc bun al echipei sale și afirmă că, indiferent de condiții, el și coechipierii săi nu vor renunța la luptă în speranța obținerii unei victorii.

Sper să jucăm cât mai bine în meciul cu Sibiu. Avem în față o echipă puternică și cu tradiție. Sibiul, din câte am observat până acum, este o echipă redutabilă care poate pune probleme oriunde joacă. Noi trebuie să ne facem jocul și să încercăm să fim cât mai uniți atât în teren cât și în afara acestuia. Deși încă nu avem o victorie până acum, asta nu înseamnă că nu ne dorim și că nu încercăm de fiecare data să o obținem. Este mai greu, dar nu ne vom da bătuți niciodată, a declarat Ciprian Mihai pentru totalbaschet.ro.

Partida dintre Concordia Chiajna și CSU Atlassib Sibiu va avea loc astăzi, de la ora 17.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    ,,,
    daca o luam la 20 de puncte sa fim multumiti

    cu 10 ani în urmă (26.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!