Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Mihai: “Trebuie să dăm totul”

Marius Petri

Marius Petri
06.02.2014

Concordia Chiajna întâlnește vineri de la ora 18:00 formația CSU Asesoft Ploiești, în cel mai dezechilibrat duel al etapei a XVII-a din Liga Națională de baschet masculin. Slăbită de plecarea lui Aleksandar Vuletic și de probleme de lot, echipa lui Vlastimir Vukadinovic speră să facă o impresie frumoasă, în ciuda faptului că adversarii sunt campionii de anul trecut din LNBM.

Unul dintre cei mai importanți baschetbaliști ilfoveni, Ciprian Mihai, este incert pentru partida cu ploieștenii,  nefiind prezent la mai multe antrenamente din această săptămână din cauza unei răceli puternice. Pivotul galben-verzilor a oferit un scurt interviu cititorilor TotalBaschet, în care vorbește despre înfruntarea cu Asesoft și  despre planurile sale pentru sezonul următor:

Cum vezi meciul cu CSU Ploiești?

Văd meciul cu Asesoft ca pe oricare altul, o partidă foarte grea în care trebuie să dăm totul. Avem în față cea mai puternică echipă din campionat și trebuie să încercăm să ținem scorul cât mai apropiat, iar asta se va intampla dacă jucăm în echipă.

Te motivează suplimentar faptul că întâlniți campioana en-titre?

Eu încerc să mă motivez cât de mult pot la fiecare meci, indiferent de adversar.  Acum că întâlnim o formație așa puternică precum Asesoftul, trebuie să fim mai atenți și să reducem cât putem din mingile pierdute.

Cât de mult sunteți afectați de plecarea lui Vuletic?

Simțim foarte mult lipsa lui Vuletic. Ne ajuta enorm, mai ales la recuperări. S-a vazut asta la Cluj, când adversarii au fost net superiori la acest capitol. Pe lângă faptul că el a plecat, avem si doi accidentați: Ciprian Țelinoiu și Andrei Petică.

Crezi că vei rămâne la Chiajna după încheierea sezonului?

Sincer, nu știu sigur ce se va întampla cu această echipă la finalul sezonului. Voi vedea la momentul oportun și voi lua atunci o decizie. Oricum mai sunt destule meciuri și sper să îmi ajut echipa să avem cât mai multe victorii la finalul acestui an competițional.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!