Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ciprian Prisăcaru: "Indiferent de interesele unora ca această echipă să se chinuie, să dispară, vom continua în Liga Națională"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.07.2017

Printr-un comunicat de presă emis în cadrul zilei de marți, conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviste, a anunțat că "tradiția merge mai departe", iar echipa va continua în ediția 2017/2018 a Ligii Naționale de Baschet feminin, cu toate că se confruntă cu probleme de efectiv datorită sancțiunii dictate de Tribunalul Arbitral Baschetbalistic.

Ciprian Prisăcaru a declarat că se va încerca alcătuirea unei echipe competitive, cu toată opoziția si "interesele unora ca această echipă să se chinuie si să dispară". Vă redăm întregul comunicat de presă.

Tradiția merge mai departe!

În urma ședinței de lucru de astăzi la care au participat reprezentanții executivului Municipiului Târgoviște, președintele clubului și conducerea tehnică a echipei, s-a luat decizia ca echipa noastră, a târgoviștenilor, să continue în Liga Națională de Baschet Feminin.

 Indiferent de sancțiunile pe care echipa le suportă din cauza unui litigiu datat in 2013 și de interesele unora ca această echipă să se chinuie și să dispară, vom face tot posibilul să inchegăm o echipă competitivă.

Tradiția ne obligă, iar dumneavoastră, cei care ne susțineți și ați înțeles corect situația echipei, meritați să vă bucurați și în sezonul viitor de meciuri de baschet feminin din prima ligă.

Ne bucurăm să anunțăm pe această cale că echipa va fi condusă și în sezonul viitor de Valerian Ioan - in calitate de team manager si Cătălin Tănase - antrenor principal.

Deși numărul jucătoarelor eligibile care pot îmbrăca tricoul câștigătoarei Cupei României este restrâns, zilele următoare vă vom anunța cu privire la componența lotului. Pe înțelesul tuturor, aceasta se traduce prin aceea că au rămas foarte puține dintre jucătoarele care din 2014 au jucat numai în România, unele au abandonat activitatea sportivă, iar o parte au semnat cu alte echipe înainte ca Federația Română de Baschet să ia decizia de a ne permite înscrierea în ediția viitoare a LNBF.

Ne delimităm de cele câteva știri mincinoase și nedocumentate și vă mulțumim vouă, celui mai frumos public din România pentru suportul pe care îl oferiți în fiecare zi multiplei Campioane a României!

Ciprian Prisăcaru - Președintele CSM Târgoviște, 18 iulie 2017

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    NU ATI FOST CORECTI NICI ANUL TRECUT. IN SPORT TREBUIA SA FII DREPT SI CINSTIT!Si inca ceva: Tanase sa respecte adversarii atat in deplasare cat si acasa !!

    cu 6 ani în urmă (23.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!