Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Clasamentul final al Ligii Naționale de Baschet Masculin, sezonul 2016-2017

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.05.2017

Peste stagiunea 2016-2017 din Liga Națională de Baschet Masculin s-a tras cortina vineri, 26 mai, cu ultimul meci al finalei dintre U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și Steaua CSM EximBank București. Clujenii și-au adjudecat meciul de la București, 75-61, și implicit finala cu 3-0 la general. 

Astfel, odată cu acest meci s-a definitivat ierarhia finală a sezonului în LNBM: 

1. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

2. Steaua CSM EximBank București

3. CSM CSU Oradea 

4. BC CSU Sibiu

5. BC SCM Timișoara

6. BCM U Pitești

7. BC Mureș Târgu Mureș

8. SCM U Craiova

9. Phoenix Galați

10. Dinamo București

Odată cu retragerea din campionat pe rând a celor de la CSM Ploiești, respectiv Olimpic Baia Mare, nu mai retrogradează nimeni din actuala ediție de campionat, iar pentru sezonul 2017-2018 se vor alătura celor 10 echipe primele 2 clasate la Turneul Final de Promovare din Liga 1. În ultima fază din eșalonul secund s-au calificat Politehnica Iași, Cuza Sport Brăila, Timba Timișoara și CN „Aurel Vlaicu” București. 

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!