Stiri Acvile

Claudia Pop: „Apărarea din primele două sferturi ne-a făcut să suferm mult”

Paul Olar

Paul Olar
26.11.2015

Echipa națională de senioare a României a repurtat al doilea succes consecutiv în grupa H de calificare la EuroBasket 2017. Trupa pregătită de Miroslav Popov a învins în deplasare pe Israel, scor 78-77.

Claudia Pop a vorbit despre rezultatul înregistrat într-o declarație acordată site-ului frbaschet.ro. Jucătoarea legitimată în Spania recunoaște că defensiva tricolorelor a fost modestă, însă se bucură de deznodământul încleștării.

„Personal, cred că apărarea din primele două sferturi ne-a făcut să suferm mult. Am primit 42 puncte până la pauză și cred că este aproape imposibil să câștigi un meci în acest fel. În următoarele două sferturi am început să fim mai dure în apărare și acest lucru s-a văzut în joc și ne-a adus victoria!"

În aproape 37 de minute petrecute pe parchet, Claudia a totalizat 19 puncte, 8 recuperări și 2 assist-uri.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!