Stiri Liga I Masculin

Claudiu Fometescu, între Steaua CSM 2 și Știința București

Costin Marinescu

Costin Marinescu
31.07.2013

Dacă Mladen Jojic și Stole Markovic vor antrena prima echipă a clubului, Cludiu Fometescu ar putea ajunge pe banca
satelitului Steaua CSM 2

Două echipe din Liga 1 masculin i-au propus lui Claudiu Fometescu funcția de antrenor principal.

Steaua CSM 2, echipa satelit a clubului din Liga Națională de Baschet Masculin rezultat din colaborarea dintre Steaua Baschet și CSM București, este prima pe listă. Fometescu a evoluat în ultimele sezoane la CSM București, iar în ediția 2012/13 a LNBM a fost și antrenor secund la respectivul club. Înaintea parafării colaborării dintre cele două cluburi, numele sportivului în vârstă de 39 ani a fost vehiculat ca viitor antrenor principal al formației sprijinite financiar de Primăria capitalei.

Al doilea club care i-a propus funcția de principal este Știința București. Echipa ce s-a clasat pe locul 3 în precedentul sezon al Ligii 1 masculin nu mai are antrenor după ce Zoly Safar și-a dat demisia, săptămâna trecută.

În cei 20 de ani de carieră ca jucător, Fometescu a evoluat pe rând la echipe precum SOCED Bucureşti, Dinamo Bucureşti, U Mobitelco Cluj Napoca şi CSM Bucureşti.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!