Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Fometescu, la cea mai bună prestație stagională

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.04.2013

Claudiu Fometescu a realizat cea mai bună prestația stagională. Sportivul în vârstă de 40 ani a ajutat-o pe CSM București să învingă pe CSU Sibiu, scor 85-75, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale.

În 31 minute de joc, Fome a avut 1/4 la aruncările de trei puncte și 1/3 la cele de două puncte pentru un total de 5 puncte. A contribuit cu 9 pase decisive, 4 intercepții, 4 recuperări, un capac și trei posesii pierdute pentru un indice de 15 la eficiență.

Astfel, Claudiu a fost liderul echpei sale în meciul cu Sibiu la pase decisive și intercepții. De asemenea, a stabilit recorduri personale la minute, pase decisive, intercepții, recuperări, eficiență și a administrat primul capac în acest sezon competițional.

De notat că Fometescu nu a jucat mai mult de 20 minute în niciun meci din actuala ediție de campionat. În schimb, la jocul cu CSU Sibiu a absentat Goran Martinic (răcit). Pe de altă parte, veteranul lui CSM București nu a jucat în precedentele două partide, împotriva lui BCM U Pitești și Dinamo București.

În 28 meciuri disputate în acest sezon, Fometescu are medii de 1.8 puncte, 1.9 pase decisive, 1.0 recuperări, 0.5 intercepții și 1.0 posesii pierdute pentru 2.7 la eficiență în 10:55 minute pe meci.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!