Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Trîncă: “Le mulţumim fanilor pentru suportul de până acum şi sper sa fie alături de noi ca şi al şaselea jucător”

Paul Olar

Paul Olar
31.10.2014

Universitatea Cluj-Napoca dă piept cu Energia Târgu Jiu într-o dispută programată vineri, 31 octombrie. Acordând o declarație site-ului u-cluj.ro, Claudiu Trîncă afirmă că pe ardeleni îi așteaptă un duel crâncen, însă nu își pierde speranța, dorind, totodată, să le mulțumească fanilor.

“Cu fiecare etapă parcursă ne dăm seama că acest campionat este la un nivel de performanţă şi echilibru neatins până acum în România. Pentru a atinge o performanţă la nivelul Ligii Naţionale de Baschet, ne luptăm zi de zi în a consolida bazele echipei şi a o întări. Speram într-o victorie victorie la Timişoara, dar se pare că “un calcul de acasă nu e acelaşi cu cel din târg. Astfel că meciurile ce urmează sunt o provocare pentru noi în a atinge un punct de performanţă cu mijloacele care le avem. Unul din aceste meciuri este şi cel cu Energia Târgu Jiu, o echipă puternică care va avea un rol important în clasament, ca şi alte 7-8 echipe. Le mulţumim fanilor pentru suportul de până acum şi sper sa fie alături de noi ca şi al şaselea jucător.”

*Foto: Facebook U Cluj

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!