Stiri

Cleveland Cavaliers și-a definitivat staff-ul tehnic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.08.2014

Cleveland Cavaliers și-a decis staff-ul tehnic pentru sezonul viitor. Jim Boylan, Bret Brielmaier, Larry Drew și James Posey vor fi asistenții lui David Blatt pentru sezonul viitor. Staff-ul tehnic este completat de Tyronn Lue, asistent angajat tot în această vară, Phil Hardy director în dezvoltarea jucătorilor și Vitaly Potapenko care va fi asistentul lui Hardy.

James Posey (foto) revine în NBA, după ce în 2011 a pus ghetele în cui. De această dată fostul campion NBA lasă cariera de jucător pentru una de tehnician. În 12 sezoane ca jucător, Posey a avut medii pe carieră în NBA de 8.6 puncte, 4.7 recuperări. 1.6 pase decisive și 1.1 intercepții. El a jucat pentru Denver Nuggets, Houston Rockets, Memphis Grizzlies, Miami Heat, Boston Celtics, New Orleans Hornets și Indiana Pacers. James Posey și-a început cariera de antrenor în sezonul trecut când a fost asistent la formația din NBA D-League, Canton Charge.

Larry Drew lasă postura de principal pentru a cea de secund. În sezonul trecut, Drew a fost antrenorul principal de la Milwaukee Bucks. Acesta a mai fost antrenor principal și la Atlanta Hawks între 2011 și 2013.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!