Stiri

Cleveland Cavaliers, la cea de-a 11-a victorie consecutivă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.12.2017

Cleveland Cavaliers continuă evoluțiile excelente din NBA reușind să mărească șirul victoriilor consecutive la 11, după ce a învins în ultimul meci, pe teren propriu pe Memphis Grizzlies, scor final 116-111

Primul sfert al confruntării a fost unul echilibrat, adjudecat de oaspeți cu 32-28, însă sfertul secund avea să fie acela care făcea diferența, fiind câștigat de Cavs la 18 puncte diferență, 38-20. După revenirea din pauza mare, Memphis și-a adjudecat pe rând sferturile 3 și 4 cu parțiale de 30-27 și 29-23, însă nu a fost deajuns pentru a întoarce soarta partidei, victoria revenind celor din Cleveland, scor 116-111, ajungând astfel la 11 victorii consecutive. 

LeBron James a fost cel mai bun jucător al gazdelor cu 34 de puncte și 12 pase decisive, fiind urmat de Kevin Love cu 20 de puncte, JR Smith 17 și Dwayne Wade cu 16. De cealaltă parte, din lotul celor de la Memphis s-au evidențiat Tyreke Evans autor a 31 de puncte, respectiv Marc Gasol cu 27 de puncte puse pe tabela de marcaj. 

Cu cel de-al 11-lea succes la rând, Cavs a ajuns la un bilanț de 16 victorii și 7 înfrângeri în acest sezon din NBA, fiind pe locul 2 în Est după Boston Celtics, echipă care are în prezent 20 de victorii și doar 4 înfrângeri. De cealaltă parte, Memphis Grizzlies este pe locul 13 în Vest cu 7 meciuri câștigate și 15 pierdute. 

*Foto: Facebook Cleveland Cavaliers

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!