Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Clubul Cuza Sport Brăila, dat în judecată de autorități

Eduard Popa

Eduard Popa
15.12.2018

Continuă problemele pentru Cuza Sport Brăila. Trupa aflată la margine prăpastiei a primit o nouă lovitură și din partea celor de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret – Brăila.

Judecătoria Brăila a admis cererea DJST – Brăila prin care clubul CS Cuza Sport Brăila este obligat să plătească o datorie de 83196,76 lei creditorului, sumă care înseamna contravaloarea serviciilor de cazare și de masă. De asemenea, Cuza Sport are obligația să mai plătească și 2000 de lei, sumă care reprezintă cheltuieli de judecată.

cuza sport braila datorii

Este ultima lovitură primită de trupa lui Mircea Totolici, după un sezon de coșmar, pornit cu înjunghierea baschetbaliștior americani Darrel Bowie și Joe McClain și continuat cu pierderea sprijinului autorităților.

După ce nu a mai primit banii de la Primărie, clubul Cuza Sport Brăila s-a văzut nevoit să renunțe la serviciile tuturor baschetbaliștilor din lot și a continuat în LNBM, grupa valorică B, doar cu juniori.

*foto: captura portal.just.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!