Stiri Juniori U17 Masculin

Clubul bucureștean Alpha a organizat un clinic pentru antrenori

Paul Olar

Paul Olar
18.12.2015

Asociatia Sportiva Baschet Club Alpha a organizat, în colaborare cu Federația Română de Baschet și Asociația Municipală Baschet București, un clinic pentru antrenori intitulat Evolve Clinic.

Evenimentul l-a avut drept invitat principal pe americanul Chris Dial, un antrenor la nivel de liceu în Statele Unite. Acesta dispune de o vastă experiență internațională, din moment ce se află în legătură cu Federațiile de Baschet din Turcia, Bulgaria sau Kosovo.

Scopul întâlnirilor a fost transmiterea informației vaste pe care o are Dial către antrenorii români, utilizând diverse exerciții. Mai exact, s-a pus accentul pe postura corectă, tehnică individuală și pressing.

La clinic au participat 34 de antrenori din capitală, alături de formațiile Alpha (baby-baschet), Champions (U16), respectiv Știința (U20).

Următoarea ediție a Evolve Clinic va avea loc la anul, în luna aprilie.

*Foto: Baschet Club Alpha

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!