Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Coker, Givens și Poole relansează finala din LNBF

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.04.2015

Baschetbalistele de la CSM Târgoviște au reușit să salveze pentru moment titlul de campioană a României, după ce au câștigat meciul 3 al seriei cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scorul la general fiind acum 2-1 pentru trupa din județul Covasna. Fetele lui Dan Fleșeriu au învins la capătul unui meci nebun, care a avut nevoie de 2 reprize suplimentare pentru a-și desemna câștigătoarea, scor final 79-77

Victoria echipei târgoviștene a venit pe mâna a trei baschetbaliste din Statele Unite ale Americii: Monique Coker, Chrissy Givens și Porsche Poole. Cele trei au marcat 60 de puncte din totalul de 79 al echipei, iar din punct de vedere al eficienței au terminat împreună cu 44 din totalul de 62. 

Coker a fost cea mai eficientă sportivă a partidei, terminând meciul cu 17 puncte, 12 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție, un capac, dar și o minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 21 de unități. Aceste cifre ale americancei au venit în urma a 47:45 minute petrecute pe suprafața de joc. 

Givens a fost singura integralistă de la Târgoviște, iar în cele 50 de minute jucate a contribuit cu 25 de puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive și nu mai puțin de 7 mingi pierdute, care i-au scăzut eficiența la 17 unități. 

De cealaltă parte, Poole a încheiat jocul cu doar 6 unități la capitolul productivității în cele 34 de minute în care a evoluat. Totuși, sportiva de peste ocean și-a trecut în cont nu mai puțin de 18 puncte, respectiv 2 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și o minge pierdută. Conducătoarea de joc a stat destul de prost din punct de vedere al procentajelor: 43% (6/14) din interiorul semicercului, 13% (1/8) de la mare distanță, respectiv 75% (3/4) de la linia de libere. 

*Foto: politica-broastei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!