Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Comisia de disciplină a FRB va analiza declarația presedintelui CSM Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.06.2017

Comisia de disciplină a Federației Române de Baschet s-a sesizat după declarația presedintelui CSM Satu Mare. Invitat luni seara în cadrul unei emisiuni locale, Vasile Fogel a făcut o afirmație prin care a insinuat că echipa campioană a Ligii Naționale de Baschet feminin este decisă de către arbitri si de aceea noii parteneri ai clubului nu pot garanta decât finala competiției.

Mai citiți si:

Vasile Fogel: "Nu putem garanta titlu deoarece în baschet esti la mâna a trei fluiere"

Cu lotul pe care îl preconizez să-l formez, obiectivul va fi finala campionatului național. Impresarul si viitorul antrenor al echipei, (...) garantează finala campionatului. De ce spun că nu poți garanta titlul. Nu poți deoarece esti la mâna a trei fluiere. Este un sport unde si un punct te poate bate si asa mai departe. - a fost declarația presedintelui CSM Satu Mare

Într-o declarație acordată site-ului nostru, în numele presedintelui FRB, Tiberiu Rist ne-a relatat că afirmațiile lui Vasile Fogel vor fi analizate în următoarea sedință a Comisiei de Disciplină. Directorul de comunicare al FRB a mai adăugat că exprimarea oficialului sătmărean este neinspirată, iar forul românesc a militat în permanență pentru fair-play în competițiile sale si a condamnat orice fel de jocuri de culise.

"Apreciem interesul deosebit manifestat de site-ul dumneavoastra fata de baschetul feminin romanesc mai ales in aceasta perioada precompetitionala. Referitor la declaratia presedintelui CSM Satu Mare, dl. Vasile Fogel, consideram ca exprimarea nu este deloc fericita si de aceea a fost trimisa spre analiza la Comisia de Disciplina. 

Federatia Romana de Baschet nu doreste sa intre in polemici sau controverse, considerand ca acestea nu aduc decat deservicii baschetului romanesc. De aceea, ne dorim sa credem ca declaratia presedintelui CSM Satu Mare contine doar un joc de cuvinte, ce-i drept, neinspirat, si face referire doar la considerente sportive si nu la altceva. Federatia Romana de Baschet a militat in permanenta pentru fair-play in competitiile sale si a condamnat orice fel de jocuri de culise care nu au nimic in comun cu spiritul jocului de baschet."

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ....
    Nu trebuie decât să te uiți la fața ăstuia, doar vreo două articole anterioare, să vezi că exprimă doar "regrete eterne"! Când unii vor înțelege că "gura bate c.u.r.u'"? Ce ușor vorbește de mii de euro... Cetățenii din Satu Mare, care zilnic se înghesuie pe doar 2 poduri peste Someșul ce traversează orașul, știu cum promite ăsta miile? Dacă, precum Berbecali, le-ar da din buzunarele lui ar fi de scuzat da' la un CSM... Și ne mai supărăm că statul nu susține sportul, ăsta e un exemplu, contraexemplu, ce ridică mingea la fileu pentru edilii ce refuză susținerea sportului! Ce nume, comparativ cu încrucisarea berbecului cu capra, Vasile cu Fogel, îmi lipseste în tastatură um-laut-ul....

    cu 6 ani în urmă (20.06.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    fair play
    Cred ca Vogel vorbeste fara nici un suport real! Insunueaza lucruri neadevarate.Nici nu a inceput campionatul si deja vorbeste necontrolat.Asemenea atacuri trebuiesc pedepsite dur!

    cu 6 ani în urmă (25.06.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!