Stiri Liga I Masculin

Concordia 2 câștigă pe terenul Stelei

Costin Marinescu

Costin Marinescu
15.10.2013

Steaua CSM Eximbank și Concordia Chiajna sunt cele două formații care au promovat în acest sezon în LNBM. Ambele cluburi au înscris echipe și în liga secundă, din  loturile ”sateliților” făcând parte, în mare, jucătorii români care au dus greul ediția trecută a campionatului.

Dacă în 2012/13, cu excepția unui meci, Steaua a câștigat toate duelurile cu Chiajna, în prima partidă din actuala ediție a Ligii 1 masculin bucureștenii au fost nevoiți să se recunoască învinși de echipa din județul Ilfov. Concordia 2 s-a impus cu 79 - 71 și, după două etape scurse din actuala edișie, ambele echipe au un bilanț neutru, câte o victorie și o înfrângere.

Ciprian Mihai a fost principalul realizator al Chaijnei, cu 16 puncte. Marian Ararău a terminat cu 13 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Bogdan Stăncuț a marcat tot 13 puncte, iar Dimitris Rasty-Petzalis 11. Daniel Ilie, care îndeplinește și funcția de antrenor principal al echipei, a reușit 8 puncte și 5 intercepții, iar Ciprian Țelinou a avut 7 puncte și 6 recuperări.

Pentru Steaua, Ionel Dodoc a marcat 19 puncte, Ghiță Balmuș a avut 16 puncte și 7 recuperări, iar Radu Paliciuc 16 puncte.

Pentru Steaua CSM 2 urmează partida cu CSU Asesoft Kaproni Ploiești, în timp ce Concordia 2 va juca pe propiul teren cu CSU Cuadripol Brașov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!