Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Concordia Chiajna întâlnește CSU Atlassib

Costin Marinescu

Costin Marinescu
25.10.2013

Sala Sporturilor Chiajna
sâmbătă, ora 17
  Fișa meciului  

Concordia Chaijna va întâlni în etapa a V-a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe CSU Atlassib Sibiu. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor Chiajna.

După patru etape scurse din actualul sezon, echipa gazdă ocupă penultima poziție a clasamentului. Ilfovenii nu au cunoscut gustul victoriei pe prima scenă a baschetului românesc. Etapa trecută au pierdut la Ploiești, scor 45 - 108.

Sibiul, care pornește ca favorită în acest meci, are 3 victorii și o înfrângere, cel mai bun record din ligă până în acest moment, la egalitatea cu alte patru formații. Sibienii se află pe poziția a patra a clasamentului.

Un aspect interesant de urmărit la acest meci va fi duelul dintre Aleksandar Vuletic, principalul recuperator al actaului sezon, și Christopher Lee, cel ce a deținut acest titlu în sezonul trecut. De asemenea acest meci consemnează revenirea lui Ivan Miceta, în momentul de față la CSU Atlassib, în sala de la Chaijna, adică în arena echipei pentru care a evoluat un singur meci, în Cupa României.

Partida va fi arbitrată de Alexandru Anica, Dragoș Stan și Șerban Rașoga, iar comisar a fost desemnat Mircea Martiș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!