Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Conducătorii de joc ai Asesoftului au fost la înălțime la Târgu-Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.05.2014

CSU Asesoft Ploiești a obținut calificare în semifinale după repriză secundă perfectă făcută la Târgu-Jiu în fața Energiei Rovinairi. Bojan Popovic și Filip Adamovic, cei doi conducători de joc ai lui Vladimir Arnautovic, au fost printre principalii artizani ai partidei.

Cei doi fundași au combinat împreună pentru 29 de puncte, fiind printre cei mai buni marcatori ai echipei. Popovic a marcat 15 puncte în timp ce Adamovic a strâns 14. Popovic a petrecut mai mult timp pe parchet, 37 de minute fiind și titular și a strâns 4 recuperări și 6 pase decisive. Filip Adamovic venit de pe bancă a mai adăugat o recuperare și 5 pase decisive statisticii sale. Bojan Popovic a fost cel mai eficient jucător al partidei cu indice ajuns la 25 de unități în timp ce Adamovic a avut un indice de eficiență de doar 17 unități.

În seria cu Energia, Filip Adamovic a avut medii pe meci de 11.7 puncte, 1.3 recuperări și 3.7 pase decisive, în timp ce colegul său a strâns în medie pe partidă 9.0 puncte, 4.0 recuperări și 6.3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!