Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Confruntare incendiară în Sala Sporturilor "Horia Demian"

Paul Olar

Paul Olar
21.03.2014

Liga Națională

Etapa XXIV

Sâmbătă, 22 martie, ora 19:00

Sala Sporturilor "Horia Demian"

15-7 Fișa meciului 16-7

După Derby-ul României cu CSU Ploiești, clujenii de la "U"-BT Mobitelco au parte de o nouă încleștare dificilă. BC Mureș Târgu-Mureș se deplasează la Sala Sporturilor "Horia Demian" sâmbătă, 22 martie, cu ocazia etapei a-XXIV-a din Liga Națională.

Înfrânți în ultimele două partide, "alb-negrii" se află în goană după puncte pe finalul stagiunii regulate. Formația antrenată de "Bobo" Pintea mai are de disputat patru meciuri și ținând cont de faptul că sunt programate dueluri între ocupantele primelor șase poziții, este dificil să știm cu exactitate cum va arăta "tabloul Playoff-ului". Totuși, gruparea de pe malul Someșului Mic se poate clasa în cel mai bun caz pe podium, însă doar dacă triumfă în toate partidele rămase. În caz contrar, Silvășan și compania vor merge în postsezon de pe locul șase și au șansa să înfrunte din nou pe BC Mureș.

Cu un record de 17 succese și 6 eșecuri, trupa lui Srecko Sekulovic se regăsește la ora actuală între primele patru echipe ale campionatului. "Tigrii" au trecut sâmbătă de Energia Rovinari, scor 64-53, iar Goran Martinic a fost MVP-ul vizitatorilor. Conducătorul de joc muntenegrean a totalizat 23 de puncte, "tigrii" fiind de asemenea angrenați în incendiara luptă de Playoff. În afară de confruntarea cu "U", mureșenii dau piept săptămâna viitoare cu CSU Sibiu, pe când în jocul cu Timba Timișoara nu se pune problema învingătoarei. Astfel, "alb-albaștrii" au posibilitatea de a întâlni ocupanta poziției șase în drumul spre semifinale.

Revenind la disputa de mâine, trebuie spus că BC Mureș pornește ca favorită, date fiind rezultatele anterioare. Chiar și așa, pe baza unei evoluții superioare ultimelor reprezentații, dar și împinși de la spate de fani, clujenii pot răpune pe BC Mureș, după o pauză de aproape doi ani.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csaby15 :

    bc mures
    Un meci decisiv pentru locul 4, pentru ca primele 3 locuri sunt acontate.
    Bafta ambelor echipe......sa castige echipa mai buna !!

    huj,huj,hajra....Hai Bc Mures

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Digi
    Abia mă pot abține să nu mă așez de pe acum la TV să urmăresc meciul...

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Acont
    Dacă BC Mureș AR cîștiga cel mai greu meci, cel de la Cluj-Napoca, atunci în cazul unei meci câștigat cu 3 puncte cu Sibiul, nu ne-ar duce pe locul 3 ? Binențeles se poate întîmpla orice, locul trei este condiționat de succesul Asesoftului cu Sibiul, care...totuși mi s-ar părea un rezultat normal. Parcă obosește Sibiul, nu știu. Oricum, să ne așteptăm la meciuri spectaculoase și să cîștige cel mai bun !

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      ba da
      ba da cu conditia sa nu piarda Oradea in ultima etapa la Rovinari, atunci ar fi trei echipe cu sapte infringeri si s-ar face un clasament in trei

      cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    TV
    Stati linistiti ca nu se transmite la TV meciul din pacate....

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    TV
    Mai bine baga niste tenis sau moto gp, ca ii mai fain decat un meci de baschet pentru locul 3-4 in play off. Ce sa mai spun.... halal DIJI!!!!

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Da baschetul se vede cel mai bine in sala! Cine te opreste sa fi accolo?

      cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    @ARM
    Poate nu-s in Cluj......

    cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Nici eu nu sunt .... dar nu ma plang! As putea sa ajung dar asta ar insemna sa platesc accize suplimentare pentru 20 de litri de carburant si asta ii complet inadmisibil!!!!!

      In fine, si mai bine ii plasat meciul cu Mediasul, miercuri la ora 17, eu cel mai repede pot sa ajung la 17.40 si de data asta ma plang pentru ca ai nu ii ora de mijlocul saptamanii!

      cu 10 ani în urmă (21.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!