Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Confruntarea pentru locul 4, Sf. Gheorghe - Alba Iulia

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.03.2013

LNBF

Sala Kati Szabo

Miercuri, ora 19:00

Locul 4 Fișa meciului Locul 5

Miercuri de la ora 19:00, la Sf. Gheorghe va avea loc meciul care va decide ocupanta locului 4 la finalul sezonului regulat al Ligii Naționale de baschet feminin, ediția 2012/2013. Față în față se vor duela ocupantele locului 4 și 5 în actualul sezon, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe respectiv CSU Alba Iulia.

După 26 de etape scurse din campionat, ambele echipe au câte 39 de puncte, dar formația din Alba Iulia având un meci mai mult disputat. În partida tur, albaluencele s-au impus cu 68-62 după o partidă foarte disputată.

Etapa trecută, covăsnencele s-au impus în deplasarea de la Târgu Mureș, scor 87-81, în timp ce echipa pregătită Miroslav Popov a învins fără mari probleme formația Rapid București.

Principalele arme ale celor două adversare de miercuri sunt americancele Jasmin Bailey pentru Sf. Gheorghe respectiv Amanda Thompson pentru Alba Iulia. Bailey are în actualul sezon o medie de 17.5 puncte pe meci, 7.5 recuperări și 3.1 pase decisive pentru un indice de 20.5 la capitolul eficiență. De partea cealaltă, Thompson este cea mai bună recuperatoare a echipei, având o medie de 10 recuperări pe meci la care se mai adaugă o medie de 13.9 puncte și 1.8 assisturi.

Partida ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia va avea loc miercuri, de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!