Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Consiliul de administrație al BC Mureș a început demersurile pentru rezolvarea problemelor din cadrul clubului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.11.2016

BC Mureș Târgu Mureș a emis un comunicat de presă prin intermediul site-ului oficial al clubului, în care prezintă suporterilor deciziile și planurile de viitor, după ce Consiliul de administrație s-a întrunit din nou în aceste zile. Oficialii mureșeni au mărturisit faptul că, s-a virat o sumă de bani pentru acoperirea restanțelor salariale, însă, insuficient pentru a acoperi toate cheltuielile. 

Vă prezentăm comunicatul de presă al mureșenilor:

„Consiliul de administrație al echipei Baschet Club Mureș s-a reunit din nou în ultimele zile pentru a evalua și a găsi soluțiile necesare continuării activității.

S-au analizat în primul rând aspectele financiare care au făcut ca în ultimele luni să avem dificultăți reale în a plăti salariile jucătorilor și a staff-ului tehnic.

Bugetul de venituri și cheltuieli a fost realizat în baza unor contracte parafate cu sponsorii, companii private sau autorități publice, astfel ca la rândul nostru am putut semna contracte cu jucătorii și cu furnizorii de servicii.

În aceste zile s-au reluat discuțiile cu sponsorii principali care sunt în continuare dispuși să sprijine echipa și cu autoritatea publică din Târgu Mureș care înregistrează restanțe la plata sumelor aprobate pentru anul competițional 2015-2016. A fost virată o parte din aceste sume restante, însă insuficiente pentru a acoperi cheltuielile care au rămas restante în cadrul clubului.

Ne exprimăm speranța că în următoarele zile se vor face plăti din această restanță, plăți care ne vor permite să ne pregatim așa cum trebuie pentru meciurile din campionatul intern, dar și pentru cele din competiția europeană în care ne-am calificat.

Consiliul de administrație a analizat și modul în care a fost realizat managementul echipei în ultimele luni și s-a dat girul pentru ca echipa de conducere să continue la cârma clubului.

Consiliul de adminstrație al BC Mureș își exprimă speranța că se va depăși și această perioadă dificilă, așa cum în istoria clubului au fost perioade foarte dificile, dar baschetul târgumuresean a continuat să existe. Ar fi si păcat pentru miile de tineri din orașul Târgu Mureș care au început să practice baschet, datorită prezenței și rezultatelor înregistrate de echipa de seniori BC Mureș, să fie puși în situația de a nu mai avea locomotiva care să îi motiveze. Sunt copii care cresc într-un mediu de fair-play, de sănătate și care vor fi reprezentanții noii generații”. 

În altă ordine de idei, după ce în runda precedentă BC Mureș s-a deplasat la București pentru meciul cu Steaua în efectiv incomplet, vicecampionii atacă o nouă rundă din LNBM, pe teren propriu cu SCM U Craiova. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!