Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Constantin Mircea:„ Întotdeauna cel mai important meci e următorul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.10.2013

Antrenorul secund al campionilor de la CSU Asesoft Ploiești, Constantin Mircea vorbește despre partida pe care prahovenii o vor disputa în compania celor de Concordia Chiajna. Venit în acestă vară pe banca ploieștenilor, tânărul tehnician a trăit deja o experiență excelentă și anume victoria cu Khimki. Iată ce a avut de declarat Constanitn Mircea:

 Întotdeauna cel mai important meci e următorul. Chiajna beneficiază astfel în acest moment de atenţie maximă. La echipa din eşalonul secund ne-am întâlnit deja și am reuşit să învingem. Am încredere că acelaşi rezultat îl vom avea și în primul eşalon, respectând adversarul. Meciul cu Khimki a adus jucătorilor noştrii încredere reciprocă, un aspect foarte important în construirea unei echipe. Cu siguranţă vom vedea baschet în procent de minim 90% și în etapa de sâmbătă din campionat. Despre cel mai eficient jucător (n.r Aleksandar Vluletic)al primelor etape nu vă pot spune nimic. Focalizarea noastră este orientată către următorul joc și nu către statistici. Pot in schimb să îl felicit.

 Antrenorul vorbește și depsre revenirea în cadrul celor de la Asesoft:

 Ca antrenor secund m-am reacomodat destul de bine, cu ajutorul lui Vlad Arnautovic, al întregului staff tehnic si al tuturor jucătorilor.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!