Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Continuitate la Steaua CSM Eximbank București

Eduard Popa

Eduard Popa
12.07.2017

steaua_negoitescu

După ce au anunțat prelungirea înțelegerilor cu staff ul tehnic condus de Jukka Toijala, cu Marius Runkauskas și cu Cătălin Baciu, conducerea roș-albaștrilor anunță că și-au prelungit înțelegerea cu doi români importanți din rotația echipei. Este vorba de Vlad Negoițescu și Iuri Fraseniuc.

Iuri Fraseniuc a venit la jumătatea sezonului trecut la Steaua de la SCM U Craiova. În faza a doua a sezonului regulat Fraseniuc a adunat medii de 5,5 puncte și 3 recuperări în 10 întâlniri. În playoff acesta și-a îmbunătățit prestațiile și a strâns 6,8 puncte pe meci în 10 partide.

Fraseniuc a mai evoluat în carieră și la BCM U Pitești sau la BC Mureș Târgu Mureș.

Vlad Negoițescu a semnat la începutul stagiunii precedente cu Steaua CSM Eximbank. El a adunat 25 de partide în sezonul regulat și 8 partide în playoff, cu o linie statistică de 2,9 puncte pe meci și o recuperare. Vlad Negoițescu a reușit un season high în partida cu BCM U Pitești din faza a doua a sezonului regulat, pe care Steaua a câștigat-o cu 89-74. Atunci românul a marcat 17 puncte în numai 12:40 minute.

Negoițescu a mai jucat de-a lungul carierei pentru SCM U Craiova și Asesoft Ploiești.

Atât Negoițescu cât și Fraseniuc și-au prelungit înțelegerile cu Steaua pe doi ani.

*foto: facebook Steaua CSM Eximbank

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!