Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Alexiu: “Se va juca un baschet frumos și spectaculos”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.04.2013

Cornel Alexiu

Extrema celor de la BCM U Pitești a vorbit pentru cititorii Totalbaschet.ro despre primele două partide din play-out în care BCM U Pitești va întâlni pe Farul Constanța.

În play-out, deși se joacă pentru ultimele locuri din clasament, sunt echipe bune cu jucători de valoare care au demonstrat acest lucru pe parcursul acestui campionat. Ne așteaptă două meciuri dificile cu Farul Constanța, dar suntem avantajați că jucăm pe teren propiu și avem susținerea fanilor. Vor fi două meciuri unde se va juca un baschet frumos și spectaculos. Așteptările mele, ca și ale echipei sunt de câștiga ambele meciuri cât și primul meci de pe terenul lor. Farul este o echipă care a surprins anul acesta. Au arătat că au jucători buni, care și-au dovedit valoarea câștigând niște meciuri foarte grele.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!