Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Cioacătă: Mă bucur că am jucat bine. A fost un meci mai greu decât ne aşteptam

Ana-Maria Mătuşoiu (Sibiu), Eduard Popa

Ana-Maria Mătuşoiu (Sibiu), Eduard Popa
12.12.2015

cioacata

CSU Atlassib Sibiu s-a impus pe teren propriu, scor 77-67, în compania celor de la BC Timişoara, în etapa a XII-a din Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM).

Unul dintre jucătorii care au adus o contribuţie solidă la victoria sibienilor a fost Cornel Cioacătă. Românul a reuşit 11 puncte, cu 4/5 de la 2 puncte şi 1/3 de la 3 puncte, 5 recuperări şi 2 pase decisive în 28:37 minute.

Acesta a declarat, pentru totalbaschet, că e mulţumit de jocul prestat de el în acest meci şi de echipa sa în acest debut de sezon:

"Îmi pare bine că am prins multe minute şi am jucat bine meciul acesta. M-au ajutat şi coechipierii. A fost un meci mai greu decât ne aşteptam. Nu prea îi cunoaştem pe ei, fiindcă majoritatea jucătorilor sunt iarăşi noi, ca la începutul campionatului. Una peste alta a fost o victorie meritată. Sper să o ţinem tot aşa, să rămânem în primele trei din campionat", a declarat Cioacătă.

După victoria cu BC Timişoara, echipa de pe malul Cibinului se menţine în fruntea clasamentului, alături de CSM-U Oradea. 

*foto: csufans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!