Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Băieții s-au pregătit foarte bine și sperăm să păstrăm același ritm”

Paul Olar

Paul Olar
18.04.2015

BC Mureș Târgu Mureș se află foarte aproape de accederea în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin. Gruparea tigrilor a ajuns în această postură deoarece și-a adjudecat primele două confruntări ale seriei cu U-BT Cluj-Napoca.

Bilanțul amintit îl bucură pe Cornel Lungu, oficial ce spune că mureșenii sunt hotărâți să îi răpună pe clujeni.

„Suntem satisfăcuți de modul în care au jucat și atitudinea afișată de băieți în primele două meciuri. Totuși, vreau să atrag pe această cale atenția că seria nu este terminată, decât atunci când o formație va obține trei victorii. Sperăm să fim noi acea echipă, așa că vom juca până la ultima picătură de energie. Avem un pic avantaj, luând în considerare faptul că ne-am impus în deplasările de la Cluj, dar repet că ei au cea mai bună echipă din campionat. Oricum poate să facă față oricărei echipe. Băieții s-au pregătit foarte bine și sperăm să păstrăm același ritm. În acest fel, cel mai bun să câștige. Credem în această victorie și fac un apel către suporteri, pentru că suntem dependeți de ei. Vă promitem că echipa va da tot ce are mai bun pentru calificarea în semifinale,” a declarat Lungu, potrivit paginii oficiale a mureșenilor.”

*Foto: sportulmuresean.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    link
    este transmis pe net? daca da, ne recomandati un link?

    cu 8 ani în urmă (18.04.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    link
    Nu stiu daca se transmite pe net, dar daca da, il vei gasi la adresa:
    http://www.bcmures.ro/live

    cu 8 ani în urmă (18.04.2015)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      @Zorca
      multumesc.

      cu 8 ani în urmă (18.04.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!