Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Chiar dacă Ploieștiul este favorită, noi nu o să ne vindem ieftin pielea”

Paul Olar

Paul Olar
18.05.2015

Finala Ligii Naționale dintre CSU Ploiești și BC Mureș Târgu Mureș demarează astăzi, la Sala Olimpia. Confruntarea I este programată la ora 20:00, în direct la Digi Sport.

Cornel Lungu, președintele ardelenilor, înțelege ce formație pornește cu șansa întâi. Deși prahovenii se află în postura amintită, oficialul promite că tigrii vor reprezenta o nucă tare.

„Pentru meciul de luni și cele care vor urma, echipa se pregătește foarte bine. Tot lotul este valid, cu mici excepții. Staff-ul tehnic face tot ce este posibil, iar după părerea mea, meciul cu Asesoft se va juca la nivel mental. Cine o să fie mai puternic psihic o să câștige. Noi am dovedit în ultimele trei luni că putem să jucăm cu orice echipă din Liga Națională. De la 1 februarie am pierdut doar trei meciuri, ceea ce arată că antrenorul a reușit să mobilizeze echipa în așa fel încât să izbutim o performanță notabilă în istoria clubului BC Mureș. Vom face tot ce este posibil să câștigăm și o să luptăm pentru toate mingile. Chiar dacă în opinia mea Ploieștiul este favorită, noi nu o să ne vindem ieftin pielea. Vom înfrunta Ploieștiul cu toate armele noastre.”

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!