Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Sperăm să terminăm cât mai sus și să avem, teoretic, o șansă în plus în play-off”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.03.2015

Formațiile Energia Târgu Jiu și BC Mureș se vor întâlni astăzi în ultimul meci al rundei cu numărul 25 din LNBM. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport, cu începere de la ora 19:50. 

Președintele grupării ardelene, Cornel Lungu, a ținut să felicite adversara din Târgu Jiu pentru performanța din EuroChallenge, și a sublininat că în acest duel direct, jucătorii săi trebuie să fie concentrați doar la victorie, fără a se gândi la calcule și rezultatele altor ehipe.

„Pentru meciul de la Târgu Jiu avem o singură variantă, cea a victoriei. Felicităm echipa din Târgu Jiu pentru rezultatul foarte bun obținut în EuroChallenge, îi respectăm pentru că au reprezentat cu brio baschetul românesc. Însă, acum, noi mergem acolo cu gândul la victorie, indiferent de ce șanse ni se acordă în acest meci. În acest moment, lupta pentru locurile 3 și 4 se dă între Târgu Mureș, Târgu Jiu și Banca Transilvania Cluj. Sperăm, ca noi, având »privilegiul« să jucăm cu ambele echipe, să ne mobilizăm și să ne atingem obiectivul. Repet, nu ne gândim decât la victorie, nu facem calcule, iar dacă vom reuși să avem aceeași atitudine și aceeași determinare în joc ca în meciurile trecute sperăm să terminăm cât mai sus și să avem, teoretic, o șansă în plus în play-off”, a declarat președintele Lungu în cadrul unei conferințe de presă. 

Înaintea acestui joc, BC Mureș ocupă locul 7 în clasament cu 13 meciuri câștigate și 9 pierdute, în timp ce oltenii au la activ 13 victorii și 8 înfrângeri, ocupând poziția a 8-a.

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!