Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Sunt foarte mandru de atitudinea pe care echipa noastră a arătat-o în ultima perioadă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.12.2016

BC Mureș a încheiat triumfal anul 2016 cu o victorie categorică în fieful celor de la U-Banca Transilvania, 104-89, având după acest rezultat o linie de clasament de 7 victorii și 6 înfrângeri. Cornel Lungu, președintele grupării mureșene, a transmis prin intermediul site-ului oficial al clubului un mesaj de final de an. 

„Aș dori în primul rând să felicit întreaga echipă, jucători și staff, pentru performanța deosebită din meciul cu U-BT Cluj. Am arătat și am jucat pe teren ca o adevărată echipă în ciuda problemelor pe care le avem în acest moment, întârzieri mari ale finanțării, accidentări repetate, program extrem de încărcat. Sunt foarte mandru de atitudinea pe care echipa noastră a arătat-o în ultima perioadă, în general, și în meciul de la Cluj în special. Thank you guys!

Vreau să mulțumesc tuturor pentru aceast lucru și să-i asigur că încercăm și vom face tot ceea ce este posibil pentru a trece repede peste aceste neajunsuri. De asemenea vreau să mulțumesc tuturor celor care sunt lângă echipă, sponsori, suporteri, angajați, colaboratori, iubitori de baschet, care ne dau încredere și tăria de a trece peste toate problemele și a avea dorința de a fi mai buni în tot ceea ce vom face în continuare.

Fie ca rezultatele BC Mureș să vă răsplătească efortul și să vă aducă satisfacția și bucuria de a fi târgmureşeni, susținători ai fenomenului BC Mureș și în viitor. Numai împreună putem reuși. Tuturor vă doresc Sărbători Fericite alături de cei dragi”, a încheiat oficialul. 

Vicecampioana en-titre va debuta în noul an cu un meci în FIBA Europe Cup, pe terenul suedezilor de la Sodertalje Kings în data de 3 ianuarie. 

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Sarbatori Fericite
    Sarbatori Fericite tuturor iubitorilor de baschet!!

    Hai Bc Mures!
    Huj huj hajra!

    cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      Crăciun fericit
      Crăciun fericit alături de cei dragi. Boldog Karácsonyi ünnepeket.

      cu 7 ani în urmă (24.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11 :

    Nimic nou
    Daca nu veti rezolva problemele financiare la club veti avea mari probleme domnule Lungu. Jucatorii au facut eforturi uriase desi au intarzieri financiare de peste 2 luni !!! Sarbatori fericite

    cu 7 ani în urmă (24.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    sarbatori fericite
    ..si la multi ani.Incepeti sa aratati a echipa mai buna,in ciuda tuturor greutatilor.Sa speram ca si la anul se va reusii sa aratam a echipa in adevaratul sens al cuvintului-Jungla echipa,staf si....

    cu 7 ani în urmă (25.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!