Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Toţi cei care vor juca o să lupte pentru a arăta că pot învinge Timba”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
02.04.2014

BC Mureş va primi vizita celor de la Timba Timişoara joi, 03 aprilie, meciul disputându-se de la ora 19:00. Preşedintele mureşenilor se aşteaptă la un meci fără probleme, fiind încrezător în şansa lor şi în echipa gazdă. De asemenea, Cornel Lungu se asteapta sa il vada evoluand si pe Andrija Ciric, care nu a mai intrat pe parchet din octombrie 2013, suferind o accidentare la genunchi.

„Este un meci mai uşor, vom încerca să învingem la câte puncte diferenţă putem. Antrenorul va decide cine va juca în acest meci, probabil va încerca să joace şi cu Andrija Ciric, însă toţi cei care vor juca o să lupte pentru a arăta că pot învinge Timba indiferent de scor. Sunt speculaţii referitoare la diferenţa de scor, lucrurile acestea nu intră în atribuţiunea noastră şi nici nu intră în obiceiul nostru de a face asemenea calcule. Indiferent pe ce loc ne vom clasa, vom încerca să ne continuăm bunul traseu”, a spus Lungu. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!