Stiri Cupa României Masculin

Craiova în doar trei străini la meciul cu Clujul din cupă?

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.09.2013

Andjelko Mandic are probleme de efectiv

SCM U Craiova primește vizita lui U Mobitelco Cluj-Napoca în primul meci oficial al sezonului competițional 2012/13. Partida are loc joi (19.09), la Sala Sporturilor din Craiova, cu începere de la ora 17:15, fiind transmis în direct la DigiSport.

La startul primului meci oficial, formația pregătită de către Andjelko Mandic se confruntă cu cinci absențe. Este vorba despre suspendații Rade Dzambic și Travis Bureau (ca urmare a incidentelor de la Meciul 2 al seriei cu Gaz Metan Mediaș din playoff-ul sezonului trecut), operații Ionuț Drăgușin și Mirko Kovac, respectiv americanul LeVar Seals. Americanul s-a accidentat în cursul serii de luni (16.09), după cum informează ghidsportiv.ro. Nu se precvizează ce fel de accidentare este și dacă într-adevăr LeVar este indisponibil pentru partida de joi.

De notat că oltenii au șapte jucători străini sub contract. Totuși, există posibilitatea ca doar Sten Sokk, Nemanja Maric și Reinar Hallik să fie singurii jucători străini disponibili pentru partida cu U Mobitelco Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!