Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova și Mediaș se întâlnesc în Polivalenta din Bănie

Ionuț Greere

Ionuț Greere
14.03.2014

Liga Națională

Etapa 23

Sâmbătă, 15 martie - Ora 19:00

Sala Polivalentă Craiova

14-8 Fișa meciului 8-13

Sâmbătă, de la ora 19.00, SCM Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc în etapa a-XXIIIa din Liga Națională.

Înaintea acestei partide trupa lui Milan Nisic se află pe locul 6 cu 36 puncte (14 victorii – 8 înfrângeri) după 22 de meciuri, iar de parte cealaltă, Gaz Metan Mediaș este ieșită din cărțile calificării în play-off, fiind pe locul 11 cu 29 de puncte (8 victorii – 13 înfrângeri), după 21 de partide jucate.

Craiovenii au învins miercuri Sibiul cu 61-50 și se află un picior în faza eliminatorie a campionatului. Medieșenii au mari probleme financiare și majoritatea jucătorilor au plecat, în momentul de față în lot lui Tender se mai află doar opt baschetbaliști.

Înaintea partidei mâine, Mediașul conduce în palmaresul întâlnirilor directe. Din cele 14 meciuri jucate, 13 victorii ai revenit Gazului și doar una Craiovei ( 82-68), în turul sezonului trecut.

În tur, cu toate că au condus pe întreaga durată a meciului craiovenii au părăsit terenul înfrânți cu scorul de 97-88 după prelungiri. Partida va fi condusă ce un trio format din Alexandru Olaru, Bogdan Podar și Adrian Habor.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kristiansimona :

    Forza Craiova!
    Dl. Tenter, sa vedeti si dvs. ce inseamna sa joci baschet intr-o atmosfera incendiara ca cea de la Craiova! Te simti cu adevarat antrenor! VA ASTEPTAM DIN VARA!

    cu 10 ani în urmă (14.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!