Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova fără Hallik și în meciul cu Oradea?

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.10.2013

Reinar Hallik ar putea absenta și la meciul Craiovei cu CSM Oradea, programat pentru duminică (20.10). Estonianul este sub tratament, așa cum a precizat managerul Marius Toma într-o intervenție la emisiunea TotalBaschet Radio Show, la Radio GSP.

"După cum se știe, Hallik nu a putut să joace la turneul nostur de pregătire din Serbia, întrucât a revenit de la echipa națională cu un virus. Din păcate și din motive care mă deranjează foarte tare, problema lui nu a fost rezolvată atunci. El a jucat, așa cum știți, în meciurile de cupă și în prima etapă de campionat, dar problema nu s-a rezolvat. Actualmente el se află sub tratament cu antibiotice. Eu sper să îl avem disponibil pentru următorul meci de campionat. Nu cred că sunt șanse ca el să fie refăcut până la ora meciului cu Oradea."

Hallik s-a calificat alături de Sten Sokk și naționala Estoniei la EuroBasket 2015. El a jucat în ambele partide cu U Mobitelco Cluj din cupă, respectiv în cea de campionat cu BC Mureș. În ultimul său meci disputat. Hallik a avut 19 minute cu 6 puncte, 2 recuperări și o intercepție respectiv două posesii pierdute pentru 6 la eficiență. Balticul a ratat ultimele două meciuri de campionat, dar și debutul în Liga Balcanică.

Dacă Hallik nu va fi disponibil, antrenorul Andjelko Mandic va avea de ales între ceilalți șapte jucători străini. Aceștia sunt sănătoși și apți pentrua fi folosiți, însă unul dintre ei trebuie să rămână în afara lotului întrucât regulamentul permite cel mult șase jucători străini pe foaia oficială a unui meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!