Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristi Crăciun: "Sperăm să avem puterea de a ne menție la nivelul acesta"

Paul Olar

Paul Olar
26.04.2014

CSU Sibiu a bifat o primă victorie în seria cu "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca. Elevii lui Miodrag Perisic s-au impus cu scorul de 77-75, la capătul unei partide electrizante, ce a necesitat și o repriză de prelungiri.

Cristi Crăciun, căpitanul sibienilor, consideră că atitudinea este cea care a facut diferența în duelul de vineri seara. Experimentatul baschetbalist a lăudat însă rivala clujeană, spunând că își dorește ca "vulturii"să aibă prestații asemănătoare și în următoarele jocuri. 

"A fost exact cum ne-am așteptat, Clujul este o echipă puternică. Mă bucur enorm că am reușit să câștigăm, este foarte important că am reușit să ne menținem avantajul terenului propriu. Sperăm că și mâine vom avea putere să ne menținem la nivelul acesta. A contat în favoarea noastră faptul că am rămas uniți și am luptat pentru fiecare minge. S-a văzut că munca este răsplătită." A declarat Crăciun la finalul încleștării.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!