Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim, „înțepături” la adresa lui U-BT Cluj: „Vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile”

Eduard Popa

Eduard Popa
19.06.2019

Cristian Achim, „înțepături” la adresa lui U-BT Cluj: „Vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile”

cristian achim oradea

CSM CSU Oradea a reușit trei titluri în ultimii 4 ani, toate sub bagheta antrenorului Cristian Achim. O contribuție importantă la aceste victorii au avut-o și jucătorii care au ajuns la bihoreni după ce au trecut mai întâi pe la marea rivală U-BT Cluj-Napoca.

Întrebat într-un interviu acordat celor de la jurnalbihorean.ro despre această statistică, Cristian Achim a lansat o mică înțepătură la adresa clujenilor:

„Toţi aceşti jucători au venit de la Cluj şi au devenit apoi campioni naţionali cu echipa noastră. Cu excepţia lui Kariniauskas, niciunul dintre ei nu a reuşit acest lucru cu U BT Cluj-Napoca. Vă las pe dumneavoastră să trageţi concluziile care se impun”.

Antrenorul orădenilor a afirmat chiar că și la ora actuală sunt jucători care vor să facă pasul de la U-BT Cluj la CSM CSU Oradea, dar nu a vrut să dea nume:

„Şi acum sunt câţiva jucători de la Cluj care ar dori să vină la noi, dacă am fi interesaţi să îi legitimăm. Deocamdată nu este însă momentul să discutăm despre aşa ceva”, a mai spus Cristian Achim.

Giordan Watson a devenit în această vară al cincilea jucător care a câștigat titlul cu CSM CSU Oradea, după ce a trecut de-a lungul carierei la U-BT Cluj. Ceilalți patru sunt Sean Barnette, Andrei Mandache, Muhamed Pasalic și Vaidas Kariniauskas. DETALII AICI

*foto: Roby Boros

17 comentarii la aceasta stire:
  • bulcul :

    Hai, hai
    Sa nu ne aruncam flori singuri de dragul declaratiilor. Chiar daca la Cluj a fost Silvasan la carma, in ultimii 3 ani ne depasesc serios la victorii in meciurile directe. Pe de alta parte, din lotul Clujului din sezonul trecut ce se poate lua, in afara de Dykes? Pivotii ne convin, shooter nu prea au nici ei... pacat ca Tabarna al lor n-are loc de-al nostru.

    cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Dykes s-ar călca pe picioare cu Richard,Torok cred ca ar dori o revenire acasa,Washburn un pivot peste Valeika părerea mea,care daca joci pick and roll cu el este letal,poate un Easley,dar nu cred că ar avea loc de Markovic.

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • CSM CSU Oradea andreiuts93:

      Hai, hai
      ...ca nu mai putem noi de meciurile directe.

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • bulcul:

      DonDiablo
      Nu stiu daca s-ar calca pe picioare Dykes cu Richard, avand in vedere faptul ca Richard nu prea tine neaparat de minge, iar de la noi Zeno a plecat demult. Oricum, nu cred ca ar accepta Dykes sa vina la Oradea, fiind, ca jucator, cel mai mare rival al nostru. La pivoti, categoric Washbourn e peste Valeika, dar avand deja cei 2 sarbi care fac treaba si, sa zicem pe domnul Tabarna, care ar fi cica tot pivot, n-ar mai fi nevoie de intariri aici, iar daca-l pastram si pe Valeika nu m-as supara. Ideea e insa ca alti jucatori de la Cluj nu mai ai ce lua. Rasic s-a retras, de Moldoveanu nu stii ce sa zici, odata cu accidentarile, Clujul nu prea a mai avut lot.

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      E greu cu Richard si Dykes sa le împarti mingile,ambii fiind scorreri,Valeika nu cred ca poate rămâne pentru că nu cred ca ar dori sa joace doar campionat sau Wasburn doar în europa sau invers.Tibarna ce să faci cu omu ăla?Adica mai poate ceva el după atâtea accidentari?Daca ar mai prinde loc pe la Steaua sau nu stiu Craiova ar fi minune.

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      CSM = GSW de Romania :)
      Dykes e singurul pe care nu l-as vedea deloc la Oradea. Nu cred ca i-ar conveni sa joace in sistemul lor si nici nu ar schimba tabara din respect pentru oamenii din Cluj care il apreciaza foarte mult.

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    2 titluri în 3 ani iți spun ceva?Sau parcursul din Bcl?Sau vrei să vorbim despre cupă aia câștigată pe pași?

    cu 4 ani în urmă (19.06.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    intepati
    sunteti voi, la TB. Omul a zis un adevar, atata tot. Si a zis o intr un mod decent, nu mi s a parut nici o intepatura.

    cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @studentU
      Fiecare e liber sa interpreteze... mie mi se pare destul de stravezie expresia "niciunul dintre ei nu a reusit acest lucru cu U BT Cluj-Napoca. Va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile care se impun.", incat sa o consider o mica "intepatura". Si nu am nimic impotriva ei, cum nu as avea nimic daca ar intepa si Sibiul...Iar apoi, oamenii astia (TB) traiesc din trafic, asa ca iar mi se pare normal sa mai bage din cand in cand ceva catchy in titlu. Atata timp cat ce e in titlu se regaseste in articol, eu sunt ok.
      Dar no, e doar parerea mea, nu trebuie sa fi de acord cu ea.

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      gyke
      Subscriu! Se plictisesc oamenii. Achim pe care il vedeam un tip cerebral se ocupa cu gainarii?

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      normal ca
      trafic 😀

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • Eduard Popa:

      @StudentU
      Chiar și dl Achim a spus „vă las pe voi să trageți concluziile care se impun”.

      Așa că eu am tras concluzia că v-a înțepat un picuț. :))

      Altfel, apreciez ca întotdeauna apelul tău la deontologie. :))

      cu 4 ani în urmă (19.06.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ma bucur
      :)

      cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss :

    Achim
    Or fi având legătură "înțepăturile" astea cu faptul ca nici anul asta nu l-a ofertat Clujul? Întreb pentru un prieten.

    cu 4 ani în urmă (19.06.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca PowerGuard :

    :)
    Se poate citi si asa, mai straveziu: "Jucatorii care n-au facut nimic notabil la Cj au luat campionate la Oradea. Care a fost oare singura diferenta? Exact, antrenorul. Deci..." Din pacate bosii de la BT erau pe messenger cu Dusko si n-au prins fisa picata de Achim. :D

    cu 4 ani în urmă (20.06.2019)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      da
      corecta observatia!!!

      cu 4 ani în urmă (22.06.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ca tot au aparut
    in thread-ul asta doua mesaje care fac aluzie la posibilitatea recrutarii lui Achim de catre U-BT...
    Achim mi se pare omul potrivit in contextul potrivit. Nu stiu daca la Cluj ar face performantele pe care le-a reusit la Oradea, unde a avut timp sa-si muleze organizatia pe stilul lui de lucru. Aici daca ar veni ar avea presiune la titlu in fiecare an. OK, si la Oradea are acum, dar in primii 5 ani l-a stresat cineva?
    Oricum ar fi, nu ar apela nimeni de la Cluj la serviciile lui, orgoliile sunt prea mari avand in vedere performantele pe care le-a obtinut cu Oradea in ultimii ani.

    cu 4 ani în urmă (20.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!