Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim și William Franklin vorbesc despre duelul cu BCM U Pitești

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.02.2014

Ocupanta fotoliului de lider din Liga Națională de Baschet Masculin, CSM Oradea, primește mâine vizita formației BCM U Pitești, partida fiind transmisă în direct de DigiSport 3, începând cu ora 16:15. Referitor la această partidă, antrenorul echipei CSM Oradea, Cristian Achim, a vorbit despre adversarii din Pitești.

„BCM U Pitești este o echipă deosebit de organizată, fiind adeptă a unui joc colectiv cu principii solide atât în faza ofensivă cât în jocul de apărare. Pe de altă parte, în această echipă pot fi identificați cel puțin trei jucători capabili să rezolve multe situații pe relație individuală”, a declarat Achim, citat de site-ul oficial al clubului bihorean. 

De asemenea, conducător de joc al bihorenilor, William Franklin, a vorbit la rândul său despre echipa care va sosi mâine în Arena „Antonio Alexe”.

„Piteștiul este o echipă foarte puternică, cu jucători foare buni atât sub panou cât și la jocul de afară. Mă aștept la un meci dificil, strategic, în care vor conta foarte mult execuțiile”, a explicat americanul pentru TotalBaschet.

Înaintea încleștării din această etapă, CSM Oradea este pe locul 1 în LNBM cu 32 de puncte acumulate, în timp ce echipa din Trivale este pe locul 7 cu 29 de puncte la activ.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!