Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Am întors rezultatul prin reușitele de trei puncte"

Silviu Isailă

Silviu Isailă
15.02.2014

Cristian Achim, antrenorul celor de la CSM Oradea a vorbit despre partida câștigată de echipa sa la Mediaș cu scorul de 74-81.

Două sferturi ne-au aparținut nouă, două sferturi au aparținut Mediașului. Noi am întors rezultatul prin reușitele de trei puncte într-un moment foarte important pentru noi, prin Dani Popescu și Hallik, acestea venind după alte aruncări ratate cu o nonșalanță din păcate uluitoare pentru noi și părerea mea că acolo s-a întors jocul la acele reușite de trei puncte, ei au fost nevoiți să schimbe apărarea, iar după pe final am fost echipa mai proaspătă, rotind umpic mai mulți jucători, a declarat tehnicianul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!