Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Am fost într-o dispoziție foarte bună de joc”

Valentin Todea

Valentin Todea
21.10.2017

După succesul repurtat de CSM CSU Oradea acasă în fața celor de la Politehnica Iași, scor 101-67, antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, și-a oferit opiniile despre meci și alte subiecte în fața presei. Iată ce a spus tehnicianul, conform site-ului csmoradea.ro:

“Nu sunt foarte multe de spus despre acest joc. Un meci fără istoric, din fericire în favoarea noastră. Am remarcat câteva lucruri pozitive, pe care le lucrăm la antrenamente și care țin exclusiv de noi, independent de numele, experiența sau valoarea adversarului. Sper ca aceste lucruri să fie sesizabile tot mai mult de la un meci la altul. Am fost într-o dispoziție foarte bună de joc. Adversarul vine după un meci la mijlocul săptămânii și e posibil ca acest lucru să le fi afectat prestația în această partidă.”

Vorbind despre problemele de lot, Cristian Achim a precizat:

“Din păcate pentru noi, nu reușim să ne antrenăm în formulă completă. Pe lângă accidentarea lui Zeno avem în permanență absențe la antrenamente. Nu avem efectivul complet aproape niciodată. Tot timpul se întâmplă câte ceva – vize, accidentări minore, probleme de sănătate. Din acest motiv nu putem să ne pregătim. Am atras atenția în vestiar că este de datoria noastră să avem grijă de viața noastră și să avem grijă de ceea ce stă în puterile noastră să controlăm. Suntem o echipă complet nouă și fără antrenament nu vom progresa.”

Acesta a făcut referire și la tânărul jucător orădean Darius Meluț:

“Mă bucur pentru Meluț. Acesta a fost debutul lui într-un meci oficial în Liga Națională. El este un copil deosebit, atât din punct de vedere al caracterului, cât și – sper eu – ca viitor jucător. Are câteva calități foarte bune și îi doresc să ajungă un jucător bun. Este un tip foarte serios și mărturisesc că îmi pun speranțe în el. Sper să aibă traseul pe care eu îi doresc să-l aibă.”

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!