Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Am fost superiori în această seară"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.12.2013

Foto: Răzvan Păsărică

CSM Oradea a disputat primul meci după o pauză de 12 zile, împotriva bucureştenilor de la Steaua. Bihorenii s-au impus la o diferenţă de 21 de puncte, scor 83-62, obţinând a 8-a victorie stagională. În urma acestui succes, Cristian Achim s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi chiar dacă s-au confruntat cu unele probleme medicale.

Mă bucur foarte tare că am câștigat un meci jucat și pregătit de noi în condiții speciale. Am făcut un meci mai bun decât mă așteptam sau ca să fiu sincer până la capăt nu știam la ce anume să mă aștept ținând cont de problemele noastre medicale.

În urma situației prin care am fost nu aveam idee dacă putem să alergăm așa cum trebuie, nu ca să facem tot ce trebuie într-un astfel de meci. Faptul că nu ne-am putut antrena cinci zile m-a pus pe gânduri și e un fapt dovedit că o astfel de pauză în plin sezon competițional te poate scoate din ritm.

Am făcut un meci foarte bun astăzi. Mă bucur că am avut o rotație lungă și că am împărțit minutele în perspectiva jocurilor care vor urma, în special a celui de marți. Mă bucur că am avut posibilitatea să-l reintroduc în rotația de bază pe Rareș Pașca. El muncește foarte mult la antrenament și merită să joace. L-am introdus împotriva lui Bosnjak și mă bucur că a jucat.

Consider că am fost superiori și că am fost echipa mai bună în această seară. asta nu înseamnă că nu am făcut niște greșeli pe care nu ar fi trebuit să le comitem deoarece am discutat despre acest lucruri. Acesta e unul dintre motivele pentru care am fost puțin mai nervos decât de obicei.

Dacă am jucat așa astăzi nu înseamnă automat că se va repeta marți. Acum este important să ne recuperăm și să vedem dacă putem să ne recuperăm pentru următorul joc. În mod cert faptul că am stat în spital și nu ne-am antrenat ne afectează cumva. Nu știu cum vom reacționa peste 2-3 zile. Asta e părerea mea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!