Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: “Am jucat împotriva unui adversar sub valoarea noastră”

Marius Petri

Marius Petri
15.12.2013

CSM Oradea a înregistrat al nouălea succes stagional în urma victoriei din meciul cu CS Concordia Chiajna, scor 103-69. După ce au pierdut la mijlocul săptămânii în EuroChallenge contra celor de la Samara, bihorenii au reușit o prestație bună împotriva unui adversar vizibil inferior din punct de vedere valoric. Antrenorul orădenilor, Cristian Achim, a acordat declarații în cadrul unei conferințe de presă, spunând:

“Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre acest meci, am jucat împotriva unui adversar sub valoarea noastră. Am încercat și am reușit să reducem minutele jucate de Franklin, Denison și Subotic, care au fost folosiți destul de mult în partida din Rusia. Al doilea obiectiv a fost să implicăm cât mai mulți jucători în acest meci și să avem o atitudine bună.”

Referitor la evoluția tânărului Andrei Ciordaș (18 ani), care a reușit cea mai bună prestație din acest sezon, tehnicianul orădenilor a afirmat:

“A fost o prestație foarte bună pentru Andrei. Așteptăm să îl vedem în meciuri mai dificile. Întotdeauna îl voi folosi în măsura în care este posibil. Clubul nostru îl consideră un jucător de perspectivă și un talent la nivelul generației sale. Încercăm să avem foarte mare grijă de el, Călin Pop se ocupă special de Andrei. Lucrează suplimentar și individual cu el, ceea ce este foarte bine pentru că asta ne-am propus în privința lui.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!