Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „CSU Sibiu a meritat pe deplin să câștige”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.01.2014

Cristian Achim, tehnicianul celor de la CSM Oradea, a declarat la finalul partidei pierdute de echipa sa pe teren propriu, împotriva echipei CSU Sibiu, scor 75-84, că adversarii au meritat din plin această victorie. 

„Sibienii au fost superiori în această seară la absolut toate capitolele. Merită felicitați pentru modul în care au jucat. În ceea ce ne privește pe noi, nu pot să fac o analiză detaliată a partidei. Pot doar să spun că mai avem mult până departe și vom încerca să muncim mai mult și sper să o facem mai bine. Nu știu dacă înfrângerea din etapa trecută de la Cluj ne-a afectat. Sunt multe aspecte și motive pentru care am pierdut acest meci, trebuie să le analizăm și să le corectăm”, a declarat Achim, citat de site-ul oficial al clubului bihorean. 

CSM Oradea a ajuns la cea de-a doua înfrângere consecutivă în LNBM, având în acest moment un bilanț de 10 victorii și 4 înfrângeri. În etapa următoare, bihorenii se vor deplasa pe malul Begăi, pentru duelul cu BC Timba Timișoara. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!