Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: “Consider că am fost cu adevărat mai buni în toată seria”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.05.2014

CSM Oradea a obținut în premieră calificare în finala LNBM, după ce a dispus în semifinale cu un categoric 3-0 în fața lui BC Mureș. După victoria de la Târgu Mureş, antrenorul bihorenilor, Cristian Achim a oferit o declarație pentru site-ul oficial al lui CSM Oradea. Tehnicianul se declară extrem de mulțumit de prestațiile elevilor săi în special datorită faptului că au trecut de o formație, pe care Achim, o consideră una incomodă pentru oricine:

„Vreau să-mi felicit jucătorii din toată inima. Au făcut un meci, în special în repriza a 2-a. Sunt foarte mândru de jucătorii pe care îi am. Mă înclin în fața lor.

În altă ordine de idei felicit echipa din Târgu Mureş. Nu este puțin lucru să joci două semifinale, incluzând aici și o calificare în finală. Îmi felicit colegul (n. r Srecko Sekulovic), cu care am o relaţie - zic eu - foarte bună, pentru acest sezon. Mureș este întotdeauna o echipă foarte, foarte greu de bătut. Mie personal îmi crează foarte multe probleme.

Am avut o reușită la aruncările de la distanță în meciul 3. În general acest lucru caracterizează pe BC Mureș, dar în această seară noi am fost mai buni și în acest aspect al jocului.

Am simțit că puteam câștiga acest meci din momentul în care am luat 2-3 mingi în pressingul pe care l-am folosit după desprinderea Mureșului în debutul sfertului 3. Am simțit că putem întoarce jocul chiar dacă diferența crescuse la 14 puncte în favoarea adversarului. Am avut credința că putem întoarce situația și în plus știam că suntem mai proaspeți pe final. Cred că aici s-a decis meciul. În sfertul 4 am fost echipa mai proaspătă. Jucătorii de pe bancă ne-au adus plusul de care am avut nevoie pentru a câștiga.

Consider că am fost cu adevărat mai buni în acest meci și am fost mai buni în toată seria, cu tot respectul. Mă bucur foarte tare pentru că este prima calificare în finală de campionat din istoria clubului nostru.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!