Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „E posibil ca la Mediaș să odihnim niște jucători”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.02.2016

CSM CSU Oradea se deplasează pe Târnava Mare pentru partida cu Gaz Metan Mediaș din etapa cu numărul 21 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Antrenorul formației orădene, Cristian Achim, a vorbit despre acest imediat după victoria repurtată de echipa sa în fața lui Dinamo. Tehnicianul român a spus că pentru acest meci ar putea menaja câțiva jucători. De asemenea, Cristian Achim a declarat că sper să câștige acest meci în ciuda faptului că echipa sa are foarte puțin timp la dispoziție pentru a pregăti acest meci:

„E posibil ca la Mediaș să odihnim niște jucători. Dacă vom face acest lucru se va întâmpla pentru că unii dintre ei încep să resimtă oboseala, câțiva dintre ei având foarte multe minute jucate. Cel mai important este să rămânem sănătoși. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoare, cum se vor simți acești jucători și vom acționa în consecință.

Meciul de la Mediaș este miercuri, ceea ce înseamnă că avem doar două zile să-l pregătim. Una dintre ele este dedicată refacerii, astfel încât ne vom concentra concret asupra meciului cu Gaz Metan doar marți, într-o zi în care o să și călătorim. Nu este un program foarte ușor pentru noi. Trebuie însă să ne adaptăm, să ne motivăm și să facem totul pentru a câștiga. Îmi doresc foarte mult acest lucru” a declarat Cristian Achim conform csmoradea.ro.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bravo Achim!
    Intelept. Mai sunt multe meciuri de uzura care urmeaza.

    cu 8 ani în urmă (10.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!