Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Echipa a oferit un baschet generos”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.04.2017

CSM CSU Oradea a obținut un succes facil în penultima etapă a sezonului regulat, după ce a trecut de BCM U Pitești cu scorul de 104-65. Antrenorul campioanei în exercițiu, Cristian Achim, a declarat în cadrul conferinței de presă ulterioare jocului că echipa a avut o evoluție foarte bună și îl bucură faptul că a putut oferi minute tuturor jucătorilor:

“Un meci pe care am dorit foarte tare să-l câștigăm pentru a rămâne în cursa pentru ocuparea locului 3 la încheierea sezonului regulat. De asemenea, echipa noastră a venit după o prestație mai puțin reușită la București.

Eu consider că am jucat foarte bine, dar ca să fim sinceri până la capăt adversarul nu a prins cea mai bună zi. Sigur, le-a lipsit un român foarte important și eu cunosc foarte bine ce înseamnă să îți lipsească piese importante.

Mă bucur că a jucat toată lumea și că am oferit minute tuturor jucătorilor. Îmi pare bine că toată lumea a contribuit și cel mai important în acest context este că nu avem accidentați. De asemenea, toți jucătorii noștri importanți au jucat aproximativ 20 minute, astfel încât am reușit să le dozăm efortul foarte bine. Practic ne-am realizat toate obiectivele pentru acest meci.

Eu cred că echipa a oferit un baschet generos. Lumea din tribune cred că s-a bucurat de spectacol” a declarat Cristian Achim conform csmoradea.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!