Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Este exclus după părerea mea să mergem în formulă completă în Finlanda”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.09.2018

CSM CSU Oradea a pierdut categoric aseară pe teren propriu amicalul cu KK Igokea Aleksandrovac, la 30 de puncte diferență, scor final 66-96. Cristian Achim a fost nevoit încă o dată să joacă în efectiv redus, asta după ce Giordan Watson și Bobe Nicolescu sunt la lotul național, Sean Barnette are probleme de natură personală, în timp ce Sean Denison nu este refăcut după o accidentare. 

Problemele din cadrul lotului campioanei vin cu 6 zile înainte de debutul în noul sezon competițional. Orădenii vor evolua în preliminariile Basketball Champions League în Finlanda, pe terenul celor de la Karhu Basket, pe data de 20 septembrie. În opinia tehnicianul Oradiei este aproape imposibil că echipa sa să alinieze tot lotul de jucători în acest prim duel din sezonul 2018-2019. 

În primul rând rămâne să vedem ce jucători vom avea la dispoziție la primul meci oficial. Cât timp am fost în efectiv complet lucrurile au decurs foarte bine, atât în antrenament, cât și în jocurile de verificare. Actualmente avem probleme de efectiv, dar vom încerca să ne adaptăm. Watson și Nicolescu vor reveni de la lot pe 18 septembrie. Nu pot să spun când vor reveni Denison și Barnette. Am mai avut probleme de acest gen, sperăm să trecem peste ele cât de repede, însă este exclus după părerea mea să mergem în formulă completă în Finlanda”, a declarat Cristian Achim, conform site-ului oficial al clubulului bihorean. 

CSM CSU Oradea a pierdut și cel de-al doilea meci de când au apărut problemele de lot. În primă fază s-au înclinat în fața celor de la DEAC Debrecen la 10 puncte diferență, scor final 67-77. Acum a venit un eșec usturător chiar în Arena „Antonio Alexe” la 30 de puncte diferență, 66-96, cu echipa bosniacă KK Igokea Aleksandrovac.

În meciul de aseară pentru roș-albaștri au punctat  Valeika 17, Kariniauskas 15, Richard 10, Fometescu 9, Pasalic 8, Petrescu 5 și Gavrilă 2.

Dacă la partida de joi seara accesul suporterilor a fost permis, la duelul de astăzi, 14.09, dintre CSM CSU Oradea și Igokea Aleksandrovac, nu se va permite accesul în arenă deloc. Confruntarea va debuta la ora 16:30.

*Foto: Andreea Vlase @totalbaschet.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • euroman :

    barnette
    ce se intimpla cu Sean? ce probleme are si cinq se vor rezolva?.....intreb pt un prieten!

    cu 5 ani în urmă (14.09.2018)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Lamurire
      Incercam cu totii, redactori si o mare majoritate dintre cei care posteaza pe acest forum, sa nu transformam totalbaschet.ro in cancanbaschet.ro....Legat de viata personala a sportivilor si/sau staff-urilor echipelor, pe TB s-au postat articole vizand starea de sanatate a acestora sau care punctau eventuale evenimente fericite (logodna /casatorie, nasterea unui copil etc)
      E drept, unii dintre noi mai derapeaza, si se refera la detalii private de un cu totul alt gen decat cele mai sus amintite dar se intampla suficient de rar pentru a nu fi considerat un obicei...
      Sean Barnette are cont de Facebook si o multime de prieteni din Romania...prietenul dvs. poate incerca sa se informeze direct de la dl. Barnette...

      cu 5 ani în urmă (14.09.2018)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Din pacate
      problema e de natura medicala....serioasa
      Gasiti detalii pe ebihoreanul...
      Iar incepem "bine" sezonul...
      cu efectivul ciuntit si cu moralul la cota de avarie...

      cu 5 ani în urmă (14.09.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Sub panou si la recuperãri
    Vom Pierde mingi asta e concluzia...

    cu 5 ani în urmă (15.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!