Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Este foarte frustrant să nu poți să te bazezi pe jucătorii pe care îi ai”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
08.03.2018

achim timisoara oradea

Joi, 8 martie, a avut loc partida dintre BC SCM Timișoara și CSM CSU Oradea, încheiată cu victoria gazdelor, la o diferență de 12 puncte. Remarcații celor două tabere au fost Mladen Jeremic cu 17 puncte și Kris Richard cu 25 de puncte.

La conferința de presă ce a urmat acestui meci, tehnicianul oaspeților a analizat jocul echipei sale, discutând principalele motive ale înfrângerii.

„Ei au obținut o victorie complet meritată și îi felicităm pentru acest lucru. Noi nu ne-am prezentat foarte bine, nu am fost concentrați la joc și prin urmare am început foarte slab. La un moment dat, am încercat să ne revenim, însă apoi, nu am mai reușit să ținem pasul cu adversarii noștri. Nu pot să spun că este o oscilație foarte mare, deoarece este doar al doilea meci pierdut în acest an, în campionat. În primul rând, nouă ne lipsesc doi jucători pe lângă Martin Zeno. Nu vreau să caut nicio scuză, însă este foarte greu să jucăm fără Pasalic. Aceste accidentări fac parte din viața echipei și eu sunt supra-obișnuit cu astfel de situații, din păcate pentru mine. Noi trebuie să gestionăm aceste accidentări așa cum putem, astăzi nu ne-a ieșit, însă sperăm că în confruntările următoare vom reuși. De asemenea, sperăm că o parte din sportivi vor reuși să se refacă pentru că este foarte frustrant să nu poți să te bazezi pe jucătorii pe care îi ai. Din punct de vedere al jocului, adversarii s-au apărat bine însă și noi am ratat multe libere, dar și câteva aruncări deschise.”

În urma acestui duel, CSM CSU Oradea ajunge la 32 de puncte și se menține pe poziția a 3-a în clasamentul LNBM. Următorul meci al echipei antrenate de Cristian Achim va avea loc luni, 12 februarie, pe teren propriu, împotriva lui BCM U Pitești.

*foto: Andreea Vlase

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    in fiecare an
    De ce are echipa mai multi jucatori, meci de meci pe banca, care nu joacã( sau poate 1 minut / lunã)?Cand vor ajuta echipa? La antrenamente? E lux pentru oras, club, campionat... an la an.

    cu 6 ani în urmă (08.03.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ..........
    Dar Gavrila ce are ??? E obosit sau are ,,stampila " de umplutura .

    cu 6 ani în urmă (08.03.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    deja-vu
    E de asemenea frustrant sa revedem "cazul Markovic" in persoana lui Gajovic: "shooter renumit" care nu marcheaza mai nimic in meciurile importante din cauza ca adversarul stie sa se apere la el... In fine, o sa treaca si faza asta, o sa avem si meciuri in care sa "mearga bine" mai mult de doi dintre jucatori si se schimba treaba!

    cu 6 ani în urmă (09.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!