Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: “Este o victorie foarte importantă, într-o sală în care nu a învins nimeni în acest sezon”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
19.01.2019

Campioana en-titre s-a impus pe terenul celor de la SCM U Craiova, după un meci jucat de la egal la egal pe tot parculsul celor 40 de minute. Giordan Watson a fost omul meciului pentru orădeni, reușind să marcheze cosul victoriei cu doar 1,5 secunde înaintea fluierului final.

Tehnicianul orădenilor, Cristian Achim, a oferit o declarație pentru site-ul oficial al echipei, imediat dupa terminarea partidei de la Craiova, scor final 80-78.

“Este o victorie foarte importantă, împotriva unei echipe valoroase și care joacă foarte bine, într-o sală în care nu a învins nimeni în acest sezon. Noi am jucat fără o piesă foarte importantă, lucru ce mărește puțin valoarea acestui rezultat. Am încercat să ținem Craiova la un număr cât mai scăzut de puncte. Este un număr nici mic, nici mare de puncte primite. Cu 78 puncte primite poți câștiga chiar dacă nu strălucești din punct de vedere ofensiv. Noi am avut destul de multe ratări din poziții favorabile. Am început sfertul 3 cu cinci ratări din poziții complet deschide. Dacă măcar 2-3 din acestea ar fi intrat, atunci cred că puteam să preluăm controlul mai devreme și poate nu am fi avut emoțiile din final. Țin să felicit băieții în mod public. Este un succes important, la capătul unui meci cu o încărcătură psihologică majoră. Au fost mai lucizi și au avut sânge rece la final”, a declarat antrenorul Cristian Achim.

Pentru CSM Oradea urmează partida de pe teren propriu contra SCM Timișoara pe 26 ianuarie.

 

*foto: Robi Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!