Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mă îngrijorează foarte tare nivelul apărării şi faptul că nu reuşim să jucăm ce ne-am propus"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.06.2014

CSM Oradea a cedat pe teren propriu în faţa celor de la CSU Asesoft Ploieşti cu scorul de 80-88, iar după 3 meciuri scurse din această serie finală este condusă de prahoveni la general cu 2-1. Cristian Achim, tehnicianul roş-albaştrilor, a explicat cauzele eşecului cu campioana en-titre din Meciul 3, iar printre altele a spus că Subotic ar putea să rateze următorul meci, acesta având probleme medicale. 

„Finala merge mai departe. Încercăm să ne concentrăm pentru al doilea joc. Din păcate, se pare că Vujadin Subotic are nişte probleme, rămâne de văzut dacă va mai putea juca. Este clar că am jucat sub potenţialul nostru, asta poate să fie o explicaţie foarte bună. De asemenea, este clar că astăzi nu am jucat cel mai bun baschet al nostru, nici măcar un baschet decent pentru noi. Mă îngrijorează foarte tare şi nivelul apărării şi faptul că nu reuşim practic să jucăm ceea ce ne-am propus. Poate să fie vorba despre o presiune foarte mare pe umerii lor, am luat în calcul şi acest aspect. Este cert că Asesoftul are o experienţă extrem de mare în astfel de confrunări şi nişte jucători de foarte mare valoare, însă noi aceste lucruri le ştiam", a declarat Achim. 

Meciul 4 dintre Oradea şi Ploieşti se joacă duminică, 8 iunie, începând cu ora 19:45. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!