Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mă bucură reacția echipei după jocul extrem de prost cu Leiden”

Eduard Popa

Eduard Popa
18.11.2018

achim pitesti oradea

CSM CSU Oradea a învins BCM U Pitești, în deplasare, scor 101-81, în etapa a șaptea din Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică A.

Antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, a lăudat efortul echipei sale, în special după înfrângerea suferită pe teren propriu la mijlocul săptămânii în fața celor de la ZZ Leiden:

„Scorul a fost categoric, însă mă bucur mai mult pentru evoluția pe care am avut-o. Suntem la cel mai bun meci al nostru din acest campionat. Aș vrea să atrag atenția asupra clor 43 puncte marcate într-un sfert. Mă bucur că sunt din tabăra care a înscris aceste puncte. Dincolo de rezultat, mă bucură reacția echipei după jocul extrem de prost cu Leiden.

Reacția băieților după acel meci, după o călătorie lungă și timp limitat de pregătire a meciului – practic o zi – a fost excepțională. Acest lucru îmi dă încredere referitor la viitor. Urmează meciul din Turcia, după care vine o pauză de care avem nevoie ca de aer. Vom avea timp să îi pregătim pe cei doi nou veniți. Avem timp să ne putem la punct relațiile de joc.”

Achim nu a vrut să vorbească despre posibilele obiective din acest sezon și a anunțat că va lua totul pas cu pas:

„În ceea ce privește campionatul eu sunt de principiul obiectivelor cu bătaie scurtă. Primul obiectiv este calificarea în TOP 6. Apoi în primele trei. Cât timp avem acest sistem cu două faze în sezonul regulat și apoi playoff, nu poți să ai alte abordări. Mai ales că primele șapte echipe sunt foarte apropiate valoric.”

După această victorie, CSM CSU Oradea a ajuns la 4 meciuri câștigate și 3 înfrângeri.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!