Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mi s-a părut un meci extrem de interesant, de frumos, cu multe răsturnări de scor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.04.2018

CSM CSU Oradea a pierdut partida jucată pe terenul lui BC CSU Sibiu cu scorul de 93-92. La finalul partidei antrenorul Cristian Achim a vorbit despre acest joc pierdut de echipa sa. Tehnicianul consideră că diferența a fost făcută de recuperările ofensive ale gazdelor:

„A fost un meci extraordinar de plăcut, de frumos pentru spectatori. Mi s-a părut un meci extrem de interesant, de frumos, cu multe răsturnări de scor. Felicit echipa din Sibiu. A jucat foarte bine, cu multă energie. Consider că înfrângerea noastră este datorată în mare parte din cauza celor 21 de recuperări ofensive făcute de adversar, din care două chiar la final când ne-au răpit șansa ultimei aruncări. Nu spun că am fi marcat dar cu siguranță am mai fi avut o șansă. Cam asta este concluzia după acest joc, pe scurt.”

Întrebat dacă Martin Zeno nu poate face față încă ritmului alert din Top 6, tehnicianul a replicat:

„Nu, nu poate duce. A trebuie să-l odihnim.”

Cristian Achim a vorbit și Laszlo Lazar, cel care s-a aflat pentru prima dată în acest sezon în lotul lui CSM CSU Oradea:

„Este o situație puțin deosebită. Să sperăm că va începe să se antreneze cu noi la capacitate maximă și după accea va depinde doar de el.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!