Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: “Noi am început prost, lucru care din păcate se pare că a devenit un obicei”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.03.2014

Antrenorul lui CSM Oradea, Cristian Achim a vorbit despre partida pe care echipa sa a pierdut-o la Ploiești. Tehnicianul se declară dezamăgit de starturile de partidă ale echipei sale. Acesta nu pune înfrângere și pe seama absenței lui Will Franklin și declară:

"Noi am început prost, lucru care din păcate se pare că a devenit un obicei. Am reușit să ne apropiem și la 3 puncte însă nu a fost suficient. Am fost lipsiți și de aportul lui Franklin, care este un jucător foarte important pentru noi. Nu vreau să fac foarte mult din acest lucru pentru că toți jucătorii din lot sunt valoroși și oricare alt jucător îl poate suplini pe Franklin."

Întrebat dacă acest eșec poate fi unul benefic, jucătorii „trezindu-se” dintr-o pasă mai proastă a jocului, Cristian Achim a precizat:

"Nu putem știm lucru această. Este clar însă că ne dorim meciurile care urmează, bineînțeles următorul meci este cel mai important."

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe soreli :

    nonsalant !
    Manca-l-ar mama de naiv ce este ? Auzi ce declaratie de el . Dar bine, el nu era pe banca, nu putea schimba ceva daca tot mergea prost. Cred ca cea mai buna solutie ar fi un antrenor curajos, cu vana caruia sa nu-i fie frica daca vede ca scrie undeva "assesoft". Parerea mea .

    cu 10 ani în urmă (03.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!